Acoperisuri si mansarde - logo

Telefon

0725 920 902

Showroom

Aleea Treisani nr. 125
Bucuresti, Băneasa

Acoperisuri si mansarde - logo

Apelați-ne pe mobil

Trimiteți-ne un mesaj

servicii profesionale

Mansardare

 

 

Acoperisuri si mansarde - Garantii

Acoperisuri si Mansarde. Sunați la  0725 920 902

Vreau o mansardă

Aaveți nevoie de un living luminos, un dormitor suplimentar, un birou sau o cameră de joacă? Transformarea podului este o modalitate excelentă de a adăuga spațiu casei dumneavoastră, cu costuri relativ mici.

 

CE TREBUIE SĂ VERIFIC ÎNAINTE DE A ÎNCEPE PROIECTUL?

^

MANSARDA RESPECTĂ CERINȚELE MINIME PENTRU UN SPAȚIU DE LOCUIT?

caracteristicile spațiului de destinație

^

AM NEVOIE DE O AUTORIZAȚIE DE CONSTRUCȚIE?

aflați dacă aveți nevoie de o autorizație de construcție

^

SOLUȚII DE ÎNCĂLZIRE, VENTILAȚIE ȘI LUMINĂ

cablare, infrastructura, poziționare, dimensiuni

^

TOATE COSTURILE AFERENTE UNEI MANSARDE

costul proiectului depinde de elementele pe care le includeți

Acoperisuri si mansarde

CERINȚE MINIME PENTRU UN SPAȚIU DE LOCUIT

Când transformăm un pod într-un spațiu de locuit, aceasta trebuie să îndeplinească aproximativ aceleași cerințe ca și celelalte camere din casa dumneavoastră:

  • Plafonul să poată fi plasat la cel puțin 2 meri înălțime în majoritatea spațiului, și să aveți cel puțin 60 de metri pătrați de spațiu disponibil.
  • Asigurațivă că aveți spațiu pentru o scară suficient de mare.
  • Asigurațivă că aveți o ieșire în caz de urgență, de obicei o fereastră ușor accesibilă.

Sfaturi: Dacă podul este accesibil doar de pe o scară rabatabilă, va trebui să construiți o scară permanentă înainte ca mansarda să poată fi folosită ca spațiu locuibil.
Dacă plafonul viitoarei mansarde nu poate fi construit la minim 2 metri, puteți opta pentru o lucarna cu scopul de a crește înălțimea camerei.

AFLAȚI DACĂ AVEȚI NEVOIE DE O AUTORIZAȚIE DE CONSTRUCȚIE

Contactați biroul local de autorizare pentru a afla dacă aveți nevoie de o autorizație de construcție. O autorizație de construcție este de obicei necesară numai dacă intenționați să schimbați structura casei dvs. în acest proces, cum ar fi dărâmarea unui perete existent sau supraînălțarea acoperișului.

LUAȚI ÎN CONSIDERARE  ÎNCĂLZIREA, VENTILAȚIA ȘI LUMINA

Va trebui să instalați infrastructura electrică (cabluri, prize, panou de siguranțe, etc.) și să luați în considerare un sistem de climatizare (aer condiționat).

În plus, luați în considerare suficiente guri de aerisire și ferestre pentru a vă asigura o bună ventilație și lumină naturală. Gurile de ventilare vă vor menține mansarda rece chiar dacă acoperișul este cald.

LUAȚI ÎN CONSIDERARE TOATE COSTURILE AFERENTE UNEI MANSARDE

Costul proiectului va depinde de elementele pe care le include proiectul dumneavoastră.

Elementele unei mansardări Cost
* Supraînălțare acoperiș
* Lucarnă
* Lucrări de consolidare și modificări structurale
Adăugarea scărilor
Ferestre
Instalații sanitare
Cablaj electric
Termoizolație
Sistem de aer condiționat
Finisaje

* Dacă este cazul.

CÂT COSTĂ O MANSARDĂ

Investitiile facute in amenajarea unui pod nelocuit sunt semnificativ mai reduse comparativ cu ridicareadin temelii a unui anexe la locuinta deja existenta sau cu achizitionarea unei locuinte. Bugetul alocat va fi unul rezonabil,deoarece infrastructura si utilitatile sunt deja create, iar prinreabilitare termica, costurile la incalzire se micsoreaza deoarecese reduc pierderile de caldura pentru intreaga locuinta.

Pretul mediu de construire a unei locuinte variaza in prezentintre 600 si 800 de euro, fiind astfel de trei ori mai mare decatpretul de construire a unei mansarde, care variaza intre 150 si 300 de euro/mp. In pret intra si ferestre care dau tot farmecul unei mansarde.

Investitiile facute in amenajarea unui pod nelocuit sunt mult mai reduse comparativ cu ridicarea de la zero a unei anexe la locuinta deja existenta sau cu achizitionarea unei case. In plus, infrastructura si utilitatile sunt deja create, iar prin reabilitarea termica sunt reduse costurile la incalzire intrucat pierderile de caldura pentru intreaga locuinta sunt mai mic

Află cât costă mansarda ta!

Cum procedăm

Compania noastra va ofera consiliere gratuita pentru proiectul dumneavoastră. Ne deplasam la domiciliul dumneavoastra și facem gratuit masuratori pentru a va oferi o imagine reala a  operatiunilor, incusiv termenul de executie si pretul final. Iată care sunt etapele pe care le parcurgem:

PREZENTĂM OFERTA TEHNICO-COMERCIALĂ

Reprezentantii nostri se deplaseaza la domiciliul dumneavoastra si va pun la dispozitie toate informatiile de care aveti nevoie pentru a alege produsul si stilul de montaj potrivite pentru casa dumneavoastra. Mai mult, specialistii nostri pot executa gratuit masuratori pentru a va oferi o imagine reala a operatiunilor incusiv termenul de executie si pretul final.

LIVRĂM MATERIALELE

Facem livrarea materialelor direct din stoc sau de la partenerii noștri, în funție de materialele alese. Începem lucrarea in maxim 10 zile calendaristice de la semnarea contractului.

EXECUTĂM MONTAJUL

Montajul este efectuat cu echipe operative, cu personal calificat la standardele stabilite de producator.
O echipa operativa se compune din chipa de montatori și coordonator specializat.

ACORDĂM GARANȚIE CONTRACTUALĂ

Acordăm garanții de producător pentru materialele folosite si eliberăm garantii de executie la sfarsitul lucrarii.
Profesionalismul echipelor noastre operative si calitatea materialelor pe care le utilizam ne permit sa acordam lucrărilor noastre 10 ani garantie!

Doriți să demarați un nou proiect sau vreți mai multe informații despre produsele și serviciile noastre?

Acoperisuri si mansarde

Vă stăm la dispoziție cu toate informațiile de care aveți nevoie.
Dezvoltarea continuă a domeniului constructiilor a condus si la diversificarea materialelor folosite pentru acoperisuri, facand dificila alegerea materialului potrivit pentru o învelitoare. Pe piata exista diverse materiale. În functie de bugetulși de nevoile dumneavoastră, vă ajutăm sa alegeti intre:
țiglă metalică, țiglă ceramică, placi din beton, țiglă bituminoasă, tablă cutată, tablă plană fălțuită sau prefălțuită.
Este important ca solutia de acoperis sa se preteze la configuratia casei si sa indeplineasca eficient cel mai important rol al sau: protejarea casei de intemperii.
Trimiteti-ne solicitarea dumneavoastră și vă răspundem în cel mai scurt timp.

5 + 3 =