Acoperisuri si mansarde - logo

Telefon

0725 920 902

Showroom

Aleea Treisani nr. 125
Bucuresti, Băneasa

Acoperisuri si mansarde - logo

Apelați-ne pe mobil

Trimiteți-ne un mesaj

De sa aleg un sistem de acoperis?

Un sistem complet de acoperiș înseamnă mai mult decât o învelitoare. Reprezintă confortul, siguranța și garanția căminului tău… iar cămin înseamnă familie!

Decizia de achiziție a unui acoperiș nou va avea consecințe pe termen lung. Procedați cu maximă atenție și luați decizia corectă. Un acoperiș bun trebuie să ofere confort și siguranță pentru dumneavoastră și familie. Nu trebuie să vă faceți griji pentru infiltrații, condens, intreținere sau condiții meteo extreme.

Pentru a discuta despre beneficiile sistemului complet de acoperis, trebuie sa stabilim ce este acoperisul…

De cele mai multe ori, cand ne gandim la un acoperis ne gandim la tigla, tabla, carton bituminos sau la materiale ceva mai exotice, sita, sindrila si stuf.

De fapt, aceastra este doar invelitoarea, o parte importanta a acoperisului, dar invelitoarea nu este un acoperis!

Elemmentele principale ale unui acoperis sunt urmatoarele, structurate pe categorii functionale:

  1. invelitoare;
  2. termoizolatie;
  3. folie anticondens;
  4. sistemul de drenaj (jgheaburi si burlane);
  5. accesorii.

Elementele principale sunt sustinute de o structura de rezistenta care poate fi:

  1. planseu;
  2. o structura speciala din lemn, metal sau beton numita șarpantă.

Toate elementele constitutive ale unui acoperis formeaza un sistem complet de acoperis… daca se potrivesc si daca sunt potrivite!

Ce inseamna aceasta potrivire?

Sa presupunem ca achizitionati invelitoarea, membranele, termoizolatia si sistemul de drenaj de la comercianti si producatori diferiti.

Un montator va realiza acoperisul folosind aceste materiale achizitionate de dumneavoastra.

Exista riscul real ca produsele sa nu functioneze bine impreuna, chiar daca sunt de cea mai buna calitate. Sa presupunem totusi ca produsele se potrivesc si ca montatorul nu face celebrele improvizatii “ingenioase” bazate pe sarma, ciocan si superglue.

Ce se intampla daca aveti probleme cu acoperisul (infiltratii, drenaj prost, caderi de zapada, condens, etc.)?

Exista nu mai putin de 5 (cinci) parti implicate in acest conflict. Montatorul va da vina pe unul sau mai multi producatori (materiale proaste), producatorii vor da vina unul pe altul sau pe montator.

In orice caz, dumnravoastra veti fi cel care pierde!

Un acoperis comercializat in sistem complet beneficiaza de avizul producatorului si garantia comerciantului ca toate partile constitutive “se portivesc”.

Invelitoarea, membranele, termoizolatia si sistemul de drenaj sunt parti integrate ale unui sistem complet functional, standardizat, verificat si garantat!

Acesta este SISTEMUL COMPLET DE ACOPERIS.

Avem acum garantia ca partile constitutive se poterivesc… dar cine le potriveste?

Montatorii asambleaza sistemul de acoperis si pleaca. La cine apelati daca aveti probleme? La producator sau la montator? Producatorul va garanteaza fsistemul de acoperis DACA este corect montat. Ati ales un montator autorizat de producator? V-a oferit o garantie scrisa, reala?

In acest caz exista doar doua parti implicate in conflict (exceptandu-va pe dumneavoastra): montatorul si vanzatorul. Desi riscul este mult diminuat, nu este exclus ca partile sa dea vina una pe alta.

Situatia ideala este aceea in care alegeti un sistem complet de acoperis cu montajul asigurat direct sau efectuat de un montator autorizat.

Ce beneficii va ofera sistemul complet de acoperis:

  • Consiliere in alegerea sistemului de invelitoare;
  • Castigati timp, dialogul se poarta cu un singur furnizor;
  • Aveti certitudinea ca produsele “se potrivesc” si vor fi “bine potrivite;”
  • Garantie reala;
  • Daca aveti probleme cu acoperisul stiti pe cine sa contactati si nu exista dubii in privinta “vinovatiei”!

Dacă doriti informatii suplimentare, nu ezitați să ne contactați. Vă rugăm să specificați informațiile pe care le doriți sau problema cu care vă confruntați. În cel mai scurt timp veți fi contactat de un consultant Acoperisuri si Mansarde.

3 + 12 =